Navijači Herthe pokušali napasti igrače

Nakon poraza od Nurnberga

Navijači Herthe pokušali napasti igrače

Adnan Beganović

Navijači njemačkog nogometnog Bundesligaša Herthe nakon prvenstvenog poraza od Nurnberga  uletjeli su na teren Olimpijskog stadiona u Berlinu u želji da se obračunaju sa igračima i stručnim štabom.

Neki od navijača bili su naoružani metalnim šipkama, ali kako su oni koji su bili meta napada pobjegli u svlačionice, gnjev su iskalili na reklamama i klupama za rezerve.

Policija je uspjela da donekle obuzda razjarenu masu i vrati je na tribine prije nego što su se dogodili još veći incidenti. Hertha je trenutno posljednja na tabeli Bundeslige sa samo 15 bodova iz 26 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.