Navijači Juventusa ne žele Cannavara

Navijači Juventusa ne žele Cannavara

Nekada najbolji odbrambeni igrač na svijetu Fabio Cannavaro, kako javljaju mediji u Italiji, mogao bi se vratiti u redove Juventusa.

Međutim, protiv Cannavarovog povratka je većina navijača „stare dame“, koja mu još nije (a vjerovatno nikada i neće) oprostiti činjenicu da je napustio Torino u najtežim trenucima kada je Juventus zbog namiještanja rezultata bio prekomandovan u Seriju B.

Čini se kako su Cannavarovi dani u Madridu odbrojani, a sam igrač izrazio je želju za povratkom u Juventus. Međutim, na susretu polufinala Kupa Italije sa Laziom (poraz 1:2) Juventusovi navijači istakli su transparente na kojima su jasno istakli kako Fabia ne žele vidjeti u crno-bijelom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.