Navijači Milana ljuti na Montellu

Žele vidjeti Adriana u prvoj postavi

Navijači Milana ljuti na Montellu

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana u petak su upisali pobjedu protiv Sampdorije u utakmici 4. kola italijanske Serije A.

Vincenzo Montella odlučio je na klupi ostaviti Carlosa Baccu koji je na kraju riješio ovaj meč svojim golom. Ipak, u centru pažnje italijanskih medija je Luiz Adriano koji rijetko ima priliku za igru. Međutim, trener Milana tvrdi da nema ništa protiv brazilskog igrača, te da će on uskoro dobiti svoju priliku.

"Nije istina da ne volim Adriana. On će sigurno dobiti svoju šansu. Pokušavam da nađem taktiku koja najbolje odgovara ekipi i sigurno da će i on dobiti priliku da se dokaže. Sve je do njega", rekao je Montella.

Trener Milana na kraju je dodao da je sretan što je Bacca odlučio ostati na San Siru jer je on najbolji igrač ove ekipe. Navijači Milana se nadaju da će Adriano dobiti uskoro šansu jer vjeruju da ovaj igrač zaslužuje svojim kvalitetama da se nađe u prvoj postavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi