Fotografija dvojice malih navijača iz Njemačke izazvala veliku raspravu

Dječaci u glavnim ulogama

Fotografija dvojice malih navijača iz Njemačke izazvala veliku raspravu

E. Škorić

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija dvojice dječaka koji s tribina prate utakmicu u Njemačkoj, ali u čijim rukama se nalazi piće nalik pivu.

Dok dječaci gledaju prema kameri i drže poveće plastične čaše, počinje rasprava na internetu - kako je moguće da tako mladi već konzumiraju alkohol?

Istina, običaj je da se na tribinama pije pivo dok se gleda omiljeni klub, ali u ovom slučaju to bi bilo u najmanju ruku skandalozno i nipošto normalno. I dok su korisnici pisali razne komentare, dio publike iz Njemačke ubrzo je donio pravi odgovor.

Naime, dječaci su uživali u soku od jabuke, ali su mnogi zbog boje napitka i samog načina ispijanja na prvu bili zavarani. Klinci sa fotografije ubrzo su postali hit, no vjerujemo da ih još dugo vremena nećemo na tribinama niti bilo gdje gledati sa pivom u rukama...

Barem ne dok ne porastu i napune 18 godina, a onda će sami da biraju svoj put.

Promo

Top Komentari

arca
Ma gdje se to ceka da, napuni 18 godina pa da podje cugat.
4 1
adonii
Doktori caj caj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi