Navijači Partizana lomili stolice na Marakani

Bijesni zbog neosvajanja Kupa Srbije

Navijači Partizana lomili stolice na Marakani

Fudbaleri Partizana 26. šampionskoj titulu nisu uspjeli pridodati i pehar namijenjen pobjedniku Kupa Srbije, te tako kompletirati "duplu krunu".

Naime, u finalu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji naših istočnih komšija Čukarički je s minimalnih 1:0 savladao novog šampiona Srbije.

Navijači beogradskih "crno-bijelih" bili su itekako razočarani zbog činjenice da njihovi ljubimci nisu uspjeli da u Humsku donesu i drugi trofej ove sezone pa su svoj bijes odlučiti iskaliti lomljenjem stolica na stadionu Marakana koji je bio domaćin finalnog duela Kupa Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti