Navijači Rivera minutom šutnje pokopali i ismijavali ljutog rivala

Veliko slavlje u Madridu

Navijači Rivera minutom šutnje pokopali i ismijavali ljutog rivala

Endin Čaušević

River Plate je sinoć na Santiago Bernabeu pobijedio Bocu Juniors sa 3:1 i tako osvojio četvrtu titulu Cope Libertadores u historiji.

River je nakon velikog preokreta uspio u produžecima da dođe do pobjede, a onda je nastala ludnica među navijačima Rivera. Na ulicama Madrida slavilo se do sitnih sati, dok su navijači Boce skriveni tugovali za porazom od najvećeg rivala.

Glavna pjesma navijača Rivera sinoć je bila "Minuta šutnje" koja je posvećena ljutom rivalu. Oni pjevaju da je "Boca mrtva", te da im trebaju minutom šutnje "odati počast", a onda nastane pravo ludilo među njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi