Navijači Rivera prijete svojim ljubimcima

Zbog loših igara

Navijači Rivera prijete svojim ljubimcima

Adnan Beganović

Fudbaleri River Platea u posljednje vrijeme nalaze se u velikim problemima. Naime, zbog loših igara u argentinskom prvenstvu fudbalerima Rivera sve češće stižu prijetnje od njihovih navijača.

„Znamo kada ti supruga ide u kupovinu i pratimo kretnje tvoje porodice“, najčešće su poruke koje stižu na mobitele Riverovih igrača.

Nakon prijetnjih fudbaleri ovog slavnog argentinskog kluba odmah su prekinuli ugovore s tamošnjim mobilnim operaterima čije usluge koriste, a za medije ne žele davati nikakve izjave.

U posljednjem kolu River je poražen od Indenpendientea s 3:1, a trenutno zauzima 16. poziciju u prvenstvu u kojem se takmiči 20 klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti