Navijači sa trenera skinuli dres i izbacili ga sa pressa

Neviđeni skandal u Bugarskoj

Navijači sa trenera skinuli dres i izbacili ga sa pressa

Navijači posebno na Balkanu posljednjih godina sebi za pravo daju da kroje klupsku politiku i da biraju ko je podoban za njihov klub a ko ne. 

Mnogo je primjera u posljednje vrijeme čak i u bh. fudbalu gdje navijači prelaze granice svojih „ovlaštenja“,

Najnoviji skandal navijači su priredili danas u Sofiji. Levski je dužnosti trenera razriješio srbijanskog stručnjaka Slavišu Jokanovića, a umjesto njega angažovan je Ivaylo Petev doskorašnji trener Ludogoreca.

Nezadovoljni ovom odlukom Uprave navijači Levskog upali su na press konferenciju na kojoj je predstavljan Petev, skinuli mu dres i doslovno ga udaljili iz sale u kojoj se konferencija održavala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.