Navijači Sarajeva posjetili Vedranov grob

Povodom godišnjice od ubistva Vedrana Puljića

Navijači Sarajeva posjetili Vedranov grob

Velika skupina navijača FK Sarajevo danas je posjetila grob pokojnog Vedrana Puljića koji je tačno prije godinu dana ubijen u Širokom Brijegu uoči meča Širokog i Sarajeva.

Kolona s navijačima tima sa Koševa je krenula u 16:30 ispred sjeverne tribine stadiona "Asim Ferhatović Hase" prema groblju Bare gdje je položeno cvijeće na grob pokojnog Vedrana Puljića.

Navijači Sarajeva su se na grobu svog pokojnog druga sa tribine zadržali duže od pola sata,a onda su sa suzama u očima i sjećanjem na Vedrana otišli svojim kućama.

Većina navijača Sarajeva, s kojim smo razgovarali, rekli su da nikad neće zaboraviti Vedrana i da nikad neće odustati od zahtjeva da se do kraja sprovede istraga i dokaže ko je ubio Vedrana.

Uskoro video zapis s današnjeg odavanja počasti Vedranu Puljiću...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti