Navijači u velikom broju dolaze na Koševo: "Novo" Sarajevo sve je gledanije

Euforija u glavnom gradu

Navijači u velikom broju dolaze na Koševo: "Novo" Sarajevo sve je gledanije

Edmir Škorić

Sarajevo u 21 sat na Koševu dočekuje Posušje u meču četvrtog kola Premijer lige BiH.

Bordo tim ima šampionske ambicije, jasno je to nakon odrađenog prijelaznog roka i prva dva odigrana meča. Sarajevo je nadigralo Borac, pa Slogu, postiglo čak sedam golova na dva duela i večeras je apsolutni favorit.

Navijači su prepoznali promjene, oduševljeni su načinom na koji sada igra njihov tim i u sve većem broju dolaze na domaće utakmice.

Protiv Sloge iz Doboja na Koševu zaista veliki broj navijača, a čini se da će ta cifra, ma kolika god ona bila, večeras biti i premašena.

Sat vremena prije početka utakmice oko stadiona Koševo je veliki broj navijača, koji i dalje pristižu i Sarajevo će imati ogromnu podršku s tribina.

Upravo je to ono što je tražio i želio trener Feđa Dudić, koji je na press konferenciji u petak rekao:

Oglasi

“Da. To je to što se tiče Koševa. Ovo je zadnja utakmica u ovom razdoblju. Još jedan motiv da svi dođemo i da ispratimo Koševo na jedan određen period. Da se oprostimo sa dobrom posjetom i odličnim navijanjem. Definitivno od ponedjeljka kreću radovi. U srijedu igramo u Zenici”, potvrdio je Dudić.

I sami navijači Sarajeva posljednjih dana su kroz razne akcije animilirali sve da dođu na najveći bh. stadion i da podrže svoj tim na putu prema tituli.

Dudić je za večeras odabrao sljedećih 11 igrača: Dizdarević, Đokanović, Aničić, Musa, Tomašević, Čirkaj, Kapić, Ikić, Varešanović, Suljić, Džafić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje u sastavu: Kukić, Milanović, Bešlić, Landeka, Krišto, Hanuljak, Jović, Šilić, Horić, Dadić, Boban.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644923168
Na kraju ce biti 4000 i pojeo vuk magarca..
2 14
user1571956549
Sretno pitariiiii....
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi