Navijači se oglasili, dvije osobe smatraju najodgovornijim za dubiozu Sarajeva

Saopštenje Hordi zla

Navijači se oglasili, dvije osobe smatraju najodgovornijim za dubiozu Sarajeva

E. Škorić

Udruženje navijača FK Sarajevo oglasilo se nakon najavljene promjena u rukovodstu njihovog kluba.

Udruženje navijača Sarajeva, Horde zla, uputilo je saopštenje na adresu članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Skupštine FK Sarajevo i na adresu generalne direktorice Sabrine Buljubašić.

"Povodom aktuelne situacije u FK Sarajevo, osjećamo dužnost da se obratimo kako javnosti, tako i trenutnom menadžmentu FK Sarajevo, te svim relevantnim faktorima u i oko FK Sarajevo. Udruženje navijača FK Sarajevo pozdravlja potencijalni dolazak novog investitora i sa punom pažnjom i zanimanjem prati razvoj situacije i predstojeću Skupštinu FK Sarajevo koja je najavljena za nedjelju 19. 09. 2021. godine u hotelu Ibis Style Sarajevo sa početkom u 14 sati. Ovim putem želimo da upoznamo javnost, ali i potencijalne dolazeće investitore sa stavom UNFKS i navijačke grupe Horde zla, a vezano za još uvijek aktuelnu direktoricu i još aktuelnog predsjednika Skupštine FK Sarajevo. Pomenute osobe smatramo najodgovornijim, trenutno preostalim, funkcionerima FK Sarajevo za katastrofalno poslovanje i dubiozu u kojoj se FK Sarajevo nalazi proteklih godina. Svojim nesavjesnim radom doveli su NAŠ klub do značajnih gubitaka, kako na sportskom planu, tako i na financijskom, pokazali šta znači netransparentan raad, nesavjesno poslovanje i rad van granica ovlaštenja. Sabrini Buljubašić i Valentinu Ilievskom nije mjesto u FK Sarajevo i nikada neće imati podršku navijačkog korpusa, bez obzira o kojoj tribini stadiona bilo riječ. Također, povodom špekulacija za imenovanje novog člana Upravnog odbora FK Sarajevo, napominjemo da pristalice drugih klubova nikada neće biti predstavnici NAŠEG Kluba", navodi se u saoštenju navijača Sarajeva, te još piše:

"Nadalje, ovim putem izražavamo punu podršku još uvijek aktuelnim članovima Upravnog odbora, gospodinu Hajrudinu Kapetanoviću i gospodinu Elviru Lemešu za koje smatramo da su svojim radom, za razliku od gore navedenih funkcionera kluba, pokazali privrženost prosperitetu FK Sarajevo te time dokazali iskrene namjere u kreiranju bolje budućnosti za NAŠ klub. Za kraj, pozivamo sve navijače FK Sarajevo da danas u što većem broju dođu na stadion bez obzira na kojoj tribini se nalazili i pruže podršku, kako našim igračima, tako i stavovima Udruženja navijača FK Sarajevo i navijačke grupe Horde zla".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Sarajevo danas od 18 sati na Koševu igra meč 9. kola Premijer lige protiv Leotara.

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Friday, September 17, 2021
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvir_86
Podrška iz Zenice za Horde Zla .. Osobe koje štete klubu , netrebaju bit ni blizu klubu a kamol unutar kluba.
10 4
Matic
Narkomanija bi da drugi ulazu a oni da se pitaju. Isti su kao i ovi nasi.
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi