Navijači zaslužili Svjetsko prvenstvo
Na Bilinom polju navijanje zaslužilo desetku

Položen ispit na Bilinom polju

Navijači zaslužili Svjetsko prvenstvo

Mnogi su strepili uoči utakmice BiH - Turska kako će se na tribinama ponašati naši navijači, s obzirom na prijeteće pismo koje je stiglo iz FIFA-e i UEFA

Naime, čelnici svjetske kuće fudbala upozorili su Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine da će strogo biti kažnjen i najmanji incident na tribinama. Čak su se spominjale kazne poput oduzimanja bodova ili čak izbacivanja iz kvalifikacija. Stiče se utisak da bi se tražila "dlaka u jajetu" da se BiH udalji od Svjetskog prvenstva, ali na tribinama Bilinog polja sinoć je sve izgledalo veličanstveno.

Navijači BiH, koji su u Zenicu stigli iz gotovo svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i Evrope i svijeta, pokazali su još jednom da i oi zaslužuju Svjetsko prvenstvo! Ni jedan, ama ni najmanji incident, nije zabilježen na tribinama ni oko stadiona prije i nakon utakmice. Navijačke grupe, ujedinjene u jednu, disale su sinoć kao jedno, a iz grla se orilo samo: VOLIM TE BOSNO!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.