Navijači Željezničara i dalje pomažu ugrožene u poplavama

Humanost na djelu

Navijači Željezničara i dalje pomažu ugrožene u poplavama

Navijači Željezničara, popularni Manijaci nastavljaju pomagati stanovnicima ugroženih gradova u nedavnoj prirodnoj katastrofi koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu.

Sutra u terminima od 16 i 19 sati pomoć će se prikupljati na zapadnoj tribini stadiona Grbavica. U petak će se pomoć prikupljati na istom mjestu u istim terminima, dok će se u subotu pomoć prikupljati na istom mjestu, ali od 9 sati, nakon čega će u 12 krenuti konvoj ka ugroženim mjestima.

„Moramo nastaviti pomagati domovini, moramo nastaviti pomagati našim komšijama, ljudima koju su preko noći ostali bez ičega. Budimo humani i pomozimo onima kojima smo potrebni,“ stoji na zvaničnoj stranici Manijaka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.