Navijači Željezničara imaju jasnu poruku za svoje ljubimce

Parola postavljena na istočnoj tribini

Navijači Željezničara imaju jasnu poruku za svoje ljubimce

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara i Radnika danas će odigrati svoj treći duel u deset dana.

Plavi su favoriti u 22. kolu Premijer lige naše zemlje, te žele nastaviti sa sjajnim igrama i ostati u samo vrhu tabele.

Očekuje se da će i danas tribine Grbavice biti veoma dobro ispunjene, a ono što navijači željno iščekuje jeste i otvaranje istočne tribine na kojoj ovih dana traje postavlja stolica. 

Popularni "Manijaci" ipak su iskoristili istočnu tribinu, te parolom postavljenoj upravo na toj tribini poslali jasnu poruku svojim ljubimcima. "Dok dom se strpljivo grad, ti rivalima fudbal zgadi", stoji u poruci. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će nogometaši Željezničara "zgaditi" Bijeljincima fudbal znat ćemo danas iza 15 sati kada počinje susret u Dolini ćupova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi