Dodatna motivacija: Zaskočila muškarca, skinula se, pokazala čime raspolaže pa povela navijanje

Nije se ustručavala

Dodatna motivacija: Zaskočila muškarca, skinula se, pokazala čime raspolaže pa povela navijanje

Admin Čaušević

Jedno od nepisanih pravila fudbalske igre je to da su navijači na tribinama 12. igrač svake ekipe. 

Na nekim stadionima atmosfera je zaista paklena, posebno se to odnosi na dijelo Srednje i Južne Amerike gdje je za razliku od Evrope fudbal i dalje više igra nego biznis.

Iako kvalitet nije ni blizu evropskom mnogi su složni reći da je atmosfera na stadionima u tom dijelu svijeta daleko vatrenija i napetija nego što je to slučaj na Starom kontinentu.

U Latinskoj Americi kako muška tako je i ženska populacija jako luda za fudbalom pa su vrlo česte situacije u kojim djevojke na tribinama dovedu do ludila sve prisutne.

Nije strana pojava da ponekad pripadnice ljepšeg spola zavrte majicu i pokažu svoje atribute kao što je bio slučaj prije nekoliko dana u Kolumbiji.

To svakako nije bio prvi ni posljednji put da djevojke pokazuju svoje grudi na utakmicama. Jedna takva scena viđena je i u Meksiku i to prije desetak godina.

Oglasi

Prema nekim informacijama bio je to prvi takav slučaj zabilježen kamerama i to u direktnom prijenosu. Bilo je to tokom utakmice play-offa meksičke lige između Monarcasa i Club Americe.

Jedna od navijačica je zaskočila muškarca, skinula se, pokazala grudi ostatku tribine, povela navijanje i jednostavno svima oko sebe priuštila momente užitka.

I komentatori nisu ostali imuni, a jedan od njih se može čuti kako govori: "Čestitke princezo", vjerovatno aludiravši na atribute strastvene navijačice.

Dodatna motivacija je bila korisna i za domaće fudbalere koji su uspjeli sačuvati prednost od 3:2 te proći dalje u narednu fazu takmičenja. Eksiplicitne snimke pogledajte ovdje.