Navijačima Partizana zabranjeno gostovanje u Podgoricu
Foto: EPA

Zbog UEFA-ine kazne

Navijačima Partizana zabranjeno gostovanje u Podgoricu

Partizan će na revanš utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv Budućnosti u Podgorici biti bez podrške svojih navijača.

Popularni Grobari neće moći prisustvovati utakmici koja se igra na stadionu Pod Goricom, gdje je prije samo nekoliko dana gostovao Željezničar.

Razlog tome je UEFA-ina kazna za Partizan zbog pogrdnog i uvredljivog skandiranja navijača na prošlogodišnjoj utakmici protiv Zaglebja. Tada je Partizan kažnjen zabranom organizovanog vođenja navijača na jedno gostovanje, a sudbina je htjela da to bude baš Podgorica u koju bi se sigurno zaputilo nekoliko hiljada Grobara.

Prvi meč Partizana i Budućnosti igra sutra u Beogradu s početkom u 20:45, dok je revanš u Podgorici zakazan za 18. juli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi