Navijačima Sarajeva na Grbavici najmanje 1.500 ulaznica

Klubovi postigli dogovor

Navijačima Sarajeva na Grbavici najmanje 1.500 ulaznica

E. Čaušević

U okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu će na stadionu Koševo snage odmjeriti Sarajevo i Željezničar.

Na početku nove sezone Premijer lige BiH ljubitelji fudbala u našoj zemlji će imati priliku već u 5. kolu gledati 112. vječiti derbi između Sarajeva i Želje. Bordo klub je danas objavio da je u prodaju puštano 16.000 ulaznica, a navijačima Želje pripast će cijela južna tribina.

To nije bio slučaj u prethodna dva derbija kada su navijači Sarajeva bojkotovali derbi na Grbavici jer su tražili više ulaznica, dok su na Koševu uzvratili time što su samo dio južne tribine dali gostujućim navijačima. Ipak, u novoj sezoni i te nesuglasice su se riješile.

Prema saznanjima portala SportSport.ba sarajevski klubovi su se uspjeli dogovoriti oko tih nesuglasica i sa MUP-om Kantona Sarajevo, te će na derbiju koji će se igrati na Grbavici navijačima Sarajeva pripasti najmanje 1.500 ulaznica. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi