Navijački magazin dijeliće se pred derbi

"Bordo fan" - glas navijača FK Sarajevo

Navijački magazin dijeliće se pred derbi

M. Skaka

Pred veliki sarajevski derbi, navijači FK Sarajevu okupljeni oko udruženja "Bordo prijatelji 1946" pokrenulu su hvale vrijedan projekat - bilten navijača bordo kluba koji će se dijeliti besplatno tokom domaćih utakmica FK Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović – Hase, te na lokacijama popularnim među navijačima Fudbalskog Kluba Sarajevo širom Bosne i Hercegovine, ali i inostranstva.

Prvi broj magazina pod nazivom "Bordo fan" bit će dostupan netom prije najvećeg bosanskohercegovačkog derbija koji će u subotu, 07.05.2011. godine na stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigrati FK Sarajevo i FK Željezničar.

U "Bordo fan" magazinu potražite vijesti iz Fudbalskog kluba Sarajevo, intervju sa Kenanom Handžićem, najmlađim kapitenom prvog tima FK Sarajevo saznajte više o sjajnoj ekipi okupljenu oko web portala FKSinfo.com, te čitajte o historijatu nastanka i preporoda najvatrenijih navijača FK Sarajevo - Hordi zla. Upoznajte se i sa novim nadama FK Sarajevo, kao i sa bordo damama koje (ni)su u sjeni prvotimaca. Prvi gost rubrike "U 16 metara sa..." je Almir Turković Zeka, a svoje znanje o timu sa Koševa testirajte kroz Bordo kviz. A kao šlag na torti, autori magazina pišu o tome šta je to Uprava bordo tima uradila za 100 dana svoje vladavine, i zašto Mirza Varešanović nije podnio neopozivu ostavku.

"Bordo fan" je magazin džepnog formata namijenjen svim ljubiteljima i simpatizerima fudbala, ali prije svih navijačkoj populaciji Fudbalskog kluba Sarajevo i sasvim sigurno trasira put kojim i trebali krenui i navijači ostalih klubova te na takav pozitivan način promovisati svoje aktivnosti i podržati voljeni klub.

Magazin se dijeli besplatno i stoga potrebna podrška kroz zakup oglasnog prostora. SportSport.ba podržao je projekat. Podržite ga i vi!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.