Navijajmo za Sarajevo u Pragu!

Sa Centrotoursom u Češku

Navijajmo za Sarajevo u Pragu!

Sponzorski tekst

Nakon sjajne igre i pobjede nad Orebrom, fudbaleri Sarajeva u trećem će pretkolu Evropske lige za protivnika imati Spartu iz Praga.

Da bi bordo momci mogli pokušati izboriti povoljan rezultat, potrebna im je vaša podrška! Pokažimo Česima moć sjevera i podržimo bordo momke u Pragu!

Centrotours je navijačima Sarajeva obezbijedio tri programa putovanja na utakmicu Sparta - Sarajevo u Pragu.

PROGRAM PUTOVANJA (1)

1. DAN, SRIJEDA  (27.07.2011.)
Polazak sa dolaznih perona Autobuske stanice u Sarajevu u 19.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod-Zagreb. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije do Češke sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, ČETVRTAK  (28.07.2011.)
Dolazak u Prag u podnevnim satima. Slobodno vrijeme u centru grada. Slijedi odlazak do stadiona Generali Arena kapaciteta 20.854 sjedišta. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Dolazak u Sarajevo u petak u popodnevnim satima.

CIJENA: 115,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz Centrotransovim luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo-Prag-Sarajevo,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

1. DAN, SRIJEDA (27.07.2011.)
Polazak sa dolaznih perona Autobuske stanice u Sarajevu u 19.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod-Zagreb. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije do Češke.

2. DAN, ČETVRTAK (28.07.2011.) UTAKMICA!!!
Dolazak u Prag u podnevnim satima. Smještaj u hotel u neposrednoj blizini stadiona AC Sparta – Generali Arene. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Slijedi odlazak do stadiona Generali Arena kapaciteta 20.854 sjedišta. Utakmica. Nakon utakmice povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN, PETAK (29.07.2011.)
Doručak. Odlazak do centra grada. Slobodno vrijeme za razgledanje i shopping. Polazak prema BiH u 17.00h. Putovanje preko Austrije, Slovenije, Hrvatske... Dolazak u Sarajevo u subotu u prijepodnevnim satima.

CIJENA: 165,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz Centrotransovim luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo-Prag-Sarajevo,
- Smještaj u hotelu 3* u 1/2 sobi na bazi noćenje+doručak.
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

* Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika. * U cijenu nije uključena ulaznica za utakmicu.

1. DAN, SRIJEDA (27.07.2011.)  
Okupljanje na Sarajevskom aerodromu u 08.30h. Polijetanje aviona za Prag u 10.00h. Po dolasku u Prag slijedi transfer do hotela. Slobodno vrijeme. Slijedi polazak na fakultativno razgledanje grada. Razgledanje grada započinjemo na HRADČANIMA obilaskom predsjedničke palate i katedrale SV. VIDA. Tokom razgledanje predlažemo šetnju čuvenom ZLATNOM ULICOM (uz doplatu). Razgledanje nastavljamo spuštanjem s Hradčana, MALOM STRANOM, jednom od 5 historijskih kvartova grada: CRKVA SV. NIKOLA, MUZIČKA AKADEMIJA, MUZEJ FRANC KAFKA, NERUDOVA ULICA, NA KAMPY, „MALA VENECIJA“, MLINOVI, KARLOV MOST. Slobodno vrijeme. Nastavak razgledanja grada: NARODNO POZORIŠTE, NARODNA ULICA, AKADEMIJA NAUKA, MUSTEK, STARI GRAD, VACLAVOV TRG, NACIONALNA GALERIJA, STAROGRADSKI TRG, TRG REPUBLIKE, VIJEĆNICA, PRAŠKA BRANA, ŽIDOVSKI KVART, PINKASOVA SINAGOGA, STARO ŽIDOVSKO GROBLJE. Slobodno vrijeme. Naveče fakultativno odlazak na vožnju rijekom Vltavom ili odlazak u neku od čuvenih praških pivnica. Noćenje.


2. DAN, ČETVRTAK (28.07.2011.)
Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni odlazak u obilazak čuvenog dvorca Karlštajn smještenog nedaleko od grada. Povratak u grad. Slobodno vrijeme do polaska na utakmicu. Utakmica na stadionu Generali Arena kapaciteta 20.854 sjedišta. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, PETAK (29.07.2011.)
Doručak. Slobodno vrijeme. Slijedi transfer do aerodroma. Direktan let za Sarajevo u 12.00h, sa dolaskom u 13.30h.


CIJENA: 799,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Prag-Sarajevo,
- Smještaj u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom,
- Bus transferi apt-htl-apt i htl-stadion-htl
- Usluge pratioca grupe i kompletnu organizaciju putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Aerodromske takse 120,00 KM,
- Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- Doplata za 1/1 sobu (100,00 KM)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.