Ndjeng zamjena za Nigela de Jonga
Ndjeng je došao na posudbu iz Borussie Mochengladbacha

HSV

Ndjeng zamjena za Nigela de Jonga

Nigela de Jonga, dosadašnjeg standardnog prvotimca Hamburgera, koji je prešao u Manchester City za 18 miliona eura, u proljetnom dijelu Bundeslige zamijeniće Marcel Ndjeng, koji je prema pisanju njemačkih medija u HSV posuđen iz Borussie Mochengladbacha.

„Nećemo praviti veliki transfer, ali ćemo dovesti nekog igrača koji će zamijeniti De Jonga“, rekao je Bernd Hoffmann, predsjednik HSV-a, potvrdivši da će Ndjeng do ljeta nositi dres kluba na čijem je on čelu.

Ndjeng će u HSV-u ostati do ljeta, kada će ovaj bundesligaš potražiti dugoročnije riješenje na ovoj poziciji. Njemački mediji takođe navode da će prvom timu biti priključen jedan ili dvojica talenata iz omladinske škole ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.