"Ne odlazim, moramo prvo sve analizirati"

Predsjednik UO FK Sarajevo nakon neodržavanja Skupštine

"Ne odlazim, moramo prvo sve analizirati"

Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo Amir Rizvanović razočaran je današnjim neodržavanjem Skupštine bordo kluba, ali, kako kaže, neće se još povući.

Za danas zakazana sjednica Skupštine FK Sarajevo nije se održala, jer na njoj nije bio dovoljan član delegata, pa nije bilo potrebnog kvoruma.

Ovakva je situacija iznenadila, ali i razočarala Rizvanovića, koji se ipak još uvijek neće povući sa svoje pozicije, prije nego se kompletna situacija analizira.

"Ne znam šta bih vam rekao nakon svega", kaže Rizvanović za SportSport.ba.

"Ipak, za sada ne planiram odlazak prije nego sjednemo i pokušamo analizirati kompletnu situaciju koja vlada unutar kluba. Situacija nije nimalo ugodna i današnje neodržavanje Skupštine daje jasnu poruku i pokazuje stvarno interesovanje pojedinaca za FK Sarajevo".

"Evo upravo sada sjedimo i pokušavamo analizirati sve, pa da vidimo se da se uskoro nađe neko riješenje zua postojeću situaciju", dodao je Rizvanović na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.