"Ne slušajte Mourinha"

Henry poručio saigračima

"Ne slušajte Mourinha"

Adnan Beganović

Pred revanš susret polufinala Lige prvaka francuski reprezentativac i igrač Barcelone Thierry Henry poručio je svojim saigračima da previše ne slušaju ono što govori trener Intera Jose Mourinho.

"Godinama smo se susretali u Premiershipu dok sam igrao za Arsenal i shvatio sam da nema smisla slušati Mourinhove priče. Treba ga ignorisati i misliti isključivo na fudbal", rekao je Henry za španjolske medije i dodao:

"U prvom susretu fudbaleri Intera nisu nas iznenadili jer smo znali koliko su jaki. Međutim, u grupnoj fazi smo ih nadigrali na našem terenu i uvjeren sam da to možemo ponoviti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.