"Ne smijemo previše misliti o naslovu"

Jamie Carragher

"Ne smijemo previše misliti o naslovu"

Edmir Škorić

Jamie Carragher, odbrambeni igrač engleske reprezentacije i Liverpoola, ističe kako će Redsi naredne sezone pokušati se domaći pozicije koja vodi u Ligu prvaka, obzirom da klub nema previše financija za dovođenje pojačanja.

Liverpool je prošlu sezonu završio na razočaravajućem sedmom mjestu, iza Tottenhama, Aston Ville i Manchester Cityja, koji su izborili svoja mjesta u Evropi.

"Klubovi kao što su Real Madrid i Inter mogu 'baciti' 100 miliona funti na nove igrače, ukoliko ne osvoje naslov. Ali, Liverpool to ne može učiniti. Moramo graditi i ne možemo previše trgovati u transferskom prelaznom roku", kazao je Carragher te dodao.

"Sljedeće sezone ne smijemo previše razmišljati o naslovu, već se moramo koncentrirati na to da završimo na jednoj od prve četiri pozicije."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije