Ne staju s pojačanjima: PSG dovodi veznjaka Benfice?

PSG voli Matića

Ne staju s pojačanjima: PSG dovodi veznjaka Benfice?

Midhat Šljivak

Francuski PSG novca za pojačanja ima dovoljno, tako da već i nije vijest njihova zainteresovanost za nekog vrhunskog fudbalera. 

Ipak, jedno od imena koje se bi trener francuskog tima Laurent Blanc rado vidio u svom timu je vezni igrač Benfice Nemanja Matić. 

"On je veoma dobar fudbaler, a uz to je i veoma mlad. Benfica ima mnogo dobrih mladih fudbalera i on je jedan od njih"; rekao je Blanc. 

Matić se u francuskim medijima spominje kao januarsko pojačanje PSG, a u klub bi stigao kao zamjena Javieru Pastoreu ili Marcu Verrattiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti