"Ne volim ga vidjeti ni na TV-u, nije čudo što često dobija batine"
Teške riječi upućene su Brazilcu pred veliki derbi (Foto: EPA)

Germain o Neymaru

"Ne volim ga vidjeti ni na TV-u, nije čudo što često dobija batine"

Midhat Šljivak

Park Prinčeva u Parizu sutra je domaćin velikog francuskog derbija. PSG će ugostiti Marseille, a ovaj duel kao i uvijek privlači veliku pažnju medija u ovoj zemlji.

Valerie Germain, napadač Marseillea, bio je poprilično oštar prema brazilskom fudbaleru Neymaru pred ovaj duel. Priznao je kako ga ne voli vidjeti čak ni na TV-u.

"On je bez dileme fantastičan igrač, ali smatram da malo pretjeruje. Iritira me i ne mogu ga vidjeti očima na televiziji", ističe Germain, te dodaje:

"Izgleda mi kao da nije sretan u PSG-u. Ne volim njegov stav i ismijavanje drugih. Nije ni čudo što često dobija batine na terenu. Na terenu je kao u životu, ako vas neko ismijava, udarićete ga", istakao je napadač Marseilla.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je pod upitnikom za sutrašnji meč zbog virusa, a PSG u utakmicu ulazi kao veliki favorit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi