Husref Musemić, trener Sarajeva

"Ne zanima me meč u Mostaru, već samo kako ćemo mi odigrati"

Fudbaleri Sarajeva sutra dočekuju Slobodu u duelu starih rivala. U bordo taboru nadaju se da će nakon reprezentativne pauze nastaviti pobjednički niz koji su imali u posljednjim kolima.

"Nadam se da smo pauzu dobro iskoristili osvježili. Sloboda je ekipa koja igra čvrsto agresivno. Bit će teška utakmica ali ako mi budemo na nivou trebali bi dobiti. Imamo veći fond igrača ko će početi ne znam ali najbitnije je da pobijedimo."

Igračima je bio potreban odmor pa su imali tri dana odmora. Igrači koji su trebali da se oporave to su učinili.

"Pretpostavljam kako će Sloboda igrati, novi trener uveo je neke novosti, ali mi smo ti koji odlučujemo. Znamo gdje smo i tu želimo ostati. Mi smo tim koji može imati problema protiv bilo koga a ne moramo imati ni protiv koga ako uđemo u meč kako treba. Dakle sve je do nas."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju Musemić je kazao da ima još mnogo utakmica do kraja i da je stoga nebitno kako će sutra odigrati Zrinjski i Željo.

"Ne zanima me meč u Mostaru, već samo kako ćemo mi odigrati."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi