"Ne znam hoće li Jankulovski u Romu"

Glasnogovornik Milanovog defanzivca

"Ne znam hoće li Jankulovski u Romu"

Edmir Škorić

Glasnogovornik Milanovog defanzivca Mareka Jankulovskog nije opvorgnuo interes Rome, ali je kazao kako nije bilo kontakata.

Krajem sljedeće sezone isteći će ugovor iskusnom Čehu, koji je već nekoliko sezona član Milana. Rossoneri nisu ponudili novi ugovor 33-godišnjem igraču. Romin trener Claudio Ranieri traži alternativu za John Are Riisea na poziciji lijevog beka, a talijanski mediji vjeruju da su je pronašli u Jankulovskom.

"Do ovog trenutka nas niko iz Rima nije kontaktirao, ali nije isključeno da se nešto dogodi. Moramo najprije razgovarati s Milanom. Godi interes Rome, kao i svih velikih klubova, ali ne mogu predvidjeti hoće li on preći u taj klub", kazao je glasnogovrnik češkog reprezentativca za Forzaroma.info portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti