"Neće mi nedostajati mediji i rasisam"

Oglasio se Balotelli

"Neće mi nedostajati mediji i rasisam"

O. Lekić

Sada već bivši fudbaler Intera Mario Balotelli svoj put ka zvijezdama tražit će u Premiershipu, tačnije u Manchester Cityju. Tokom karijere Balotelli je uvijek imao loše odnose s talijanskim medijima i navijačima, a da će tako ostati i u budućnosti govore i njegove posljednje izjave.

"Stvarno sam ljut kada čujem da govore kako ću nedostajati talijanskom fudbalu jer sve dok nisam potpisao za Manchester City niko nije ništa govorio u tom smjeru. Zašto su čekali da odem kako bi to govorili?, rekao je Balotelli za otočke medije.

"Jedno je sigurno, talijanski mediji meni siguno neće nedostajati, kao ni rasistički povici navijača", dodao je bivši fudbaler Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti