“Nećemo dozvoliti da se ovako bitan meč za Slobodu ne odigra, makar i ja prošetao do bankomata"

“Nećemo dozvoliti da se ovako bitan meč za Slobodu ne odigra, makar i ja prošetao do bankomata"

E. Škorić

FK Sloboda dužan je platiti bivšem golmanu Denisu Mujkiću 28.000 KM, a kako nije izmirio dugove, postoji velika mogućnost da se ne igra meč 6. kola Lige za prvaka protiv Željezničara.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović je za SportSport.ba kazao kako kliub neće platiti 28.000 KM, poručivši da "do kraja prvenstva igraju Salkanović (Mujkićev adovkat, op.a), Mujkić i ostali". 

Podsjetimo, Sloboda je dužna do 24. aprila platiti Mujkiću spomenuti iznos, ali još nije postignut dogovor, pa je tim s Tušnja u ozbiljnim problemima. Razočarani su u Mujkića i njegovog advokata, no Mujkić nije spreman sarađivati i vremena za rješavanje ovog problema sve je manje.

SportSport.ba je kontaktirao i bivšeg predsjednika Slobode Azmira Husića, s kojim je Mujkić sklopio dogovor koji kasnije nije do kraja ispoštovan.

"Ne znam ni sam šta da vam kažem osim da mogu razumjeti ljude koji su trenutno na čelu kluba. I mi smo se mnogo puta susretali sa sličnim problemima. Dajete sve od sebe, mislite da je sve u najboljem redu i odjednom se iz ničega pojavi neki problem. Imao sam priliku susretati se sa ovim advokatom i znam da je težak u pregovorima, no takvi su većinom svi", kazao je Husić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nećemo mi dozvoliti da se ovako bitna utakmica za Slobodu ne odigra pa makar i ja prošetao do bankomata", zaključio je nekad prvi čovjek Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi