"Neću biti u klubu koji je kao kriminalistička organizacija"

Azmir Husić, predsjednik Slobode

"Neću biti u klubu koji je kao kriminalistička organizacija"

Azmir Husić na sjednici Skupštine Slobode koja je održana u petak imao je iscrpno izlaganje i odgovarao na sva upućena pitanja. Rekao je kako je plasman u Premijer ligu BiH koštao Slobodu milion KM, ali da ga niko ne pita kako i odakle su došla ta sredstva.

Također, rekao je kako ne želi biti u klubu koji je u njegovim očima poput neke kriminalističke organizacije.

„Svaku utakmicu nas tamo čekaju sudski policajci. U mojim očima je to kao da smo kriminalistička organizacija, a ja to ne želim“, kaže Husić. 

Dotakao se održavanja Skupštine i rekao kako se u proteklih šest mjeseci trebala dobro pripremiti Skupština.

„Vješto se izbjegava održavanje Skupštine i održava se samo reda radi. Rekli su mi da će ova Skupština biti važna, ali se dogovori očito zaobiđu“, kaže Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je govorio i o dugovanjima, ciljevima, klupskoj politici. Podsjećanja radi rekao je kako će ostati u klubu samo ako bude imao adekvatnu podršku. Naredni petak je nova Skupština, koja bi trebala dati odgovore na sva aktuelna pitanja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije