"Neću nikog prisiljavati da ostane u klubu"

Trener Hoffenheima poručio

"Neću nikog prisiljavati da ostane u klubu"

Adnan Beganović

U posljednjih mjesec dana jedna od top priča u njemačkim medijima je odlazak našeg reprezentativnog dvojca, Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića, iz Hoffenheima.

Za bh. napadača zainteresovan je Blackburn, dok se spominje i Everton, a Salihovića bi bar prema pisanju njemačkih medija u svojim redovima rado vidio trener Wolfsburga, Felix Magath.

Ovakve priče sve više nerviraju trenera Hoffenheima, Holgera Stanislawskog, koji je za njemačke medije rekao da nezadovoljni igrači mogu u januaru napustiti ekipu.

"Svaka tri dana moje igrače preseljavaju u neke druge klubove. Razgovarao sam sa njima i rekao sam im da ne želim nikog prisiljavati da ostane u klubu, no ne bih bio sretan kada bi otišli", rekao je Stanislawski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije