Nedim Hadžić našao klub, ponovo u Premijer ligi BiH

Nekadašnji dragulj Sarajeva

Nedim Hadžić našao klub, ponovo u Premijer ligi BiH · Zvanično

Nekada veliki talenat FK Sarajevo nakon više od godinu dana konačno ima novi klub.

Do prije nekoliko godina Hadžić je smatram najvećim talentom koji BiH ima, bio je i u konkurenciji za nagradu 'Golden Boy', ali njegova karijera u međuvremenu nije se razvila u skladu sa očekivanjima.

Ispostavilo se da je Hadžić napravio veliku grešku što je rano otišao iz Sarajeva, bez da se pritom afirmisao u prvom timu, a danas, skoro dvije godine kasnije, odlučio je da restartuje karijeru i vrati se u BiH.

Naredno odredište 20-godišnjeg Hadžića bit će Mladost iz Doboja kod Kaknja s kojom je potpisao ugovor do juna 2022. godine, a vijest o transferu ovaj premijerligaš je potvrdio i na svojoj stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priliku da debituje Hadžić će imati već u petak kada će Mladost u sklopu 14. kola BHT Premijer lige BiH odmjeriti snage protiv Zvijezde 09.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager95
Lekcija majstore,sljedeci put stepenicu po stepenicu,ne leti visoko.
13 2
hRASNICArULES
Najbolji primjer kako gladni i pohlepni roditelji mogu uništiti karijeru svom djetetu, od velikih najava, transfera, mlade reprezentacije, menadžera, agencija, placenih clanaka na portalu do velike Mladosti iz Doboja kod Kaknja, naopaka i pohlepna porodica, seljački mentalitet sela oko Zvornika, samo daj i daj, da ne spominjem da je Nedim kao dijete još uvucen u zacarani krug, momka mi je žao u svakom smislu jer umjesto da se fokusira na karijeru i ostvari nešto njemu je sve bilo podređeno da njegova porodica uživa na konto njega, prvenstveno mu braca klošari kojima je je kupovao aute, placao putovanja na Maldive sa djevojkama, do roditelja i bolesne majke koja je trazila od FK Sarajevo kao stavku u ugovoru da im klub uradi fasadu na kuci u Doglodima, sada kada je decko pao na dno igrat ce za siću u Mladosti a nema više ni agencije da placa hiljade maraka kada nema kluba, najbolji primjer kako ne treba i kako unistiti vlastito dijete u svakom smislu
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi