Nedo Turković dvije godine u Željezničaru

Povratnik u Dolinu ćupova

Nedo Turković dvije godine u Željezničaru

Sarajevski Željezničar angažovao je vrijedno pojačanje u napadu za narednu sezonu. U klub sa Grbavice vraća se Nedo Turković, napadač koji je u međuvremenu sa uspjehom nastupao u Crnoj Gori, Azerbejdžanu i Kazahstanu. 

Turković je sa Željezničarom dogovorio dvogodišnju saradnju, te će se pojaviti na prozivci i prvom treningu Želje. Nedo je kao dječak trenirao u sarajevskoj Bosni, a potom i u Željezničaru, ali će debi za prvi tim imati tek u 25. godini.

Sa Grbavice je otišao u SAŠK Napredak, potom u Travnik iz kojeg je dospio u Lovćen u Crnoj Gori. Iz Lovćena se nakratko vratio u Travnik, da bi potom otišao u Akzhayik u Kazahstanu, te na kraju u azerbejdžanski AZAL.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.