Nedo Turković mora na operaciju ligamenata koljena

Pretpostavke se obistinile

Nedo Turković mora na operaciju ligamenata koljena

Napadač Željezničara Nedo Turković povrijedio se na treningu Plavih u srijedu. 

U međusobnom susretu dva tima Plavih Turković se nezgodno okliznuo, te je nakon ove povrede napustio trening. Bolovi u desnom koljenu nisu davali najbolje prognoze, a prvi doktorski pregled nagovještavao je da su fudbaleru koji je stasao u omladinskom pogonu kluba s Grbavice nastradali prednji križni ligamenti desnog koljena.

Nažalost po Turkovića doktorske prognoze i pretpostavke obistinile su se danas nakon što je fudbaler Željezničara obavio dijagnostiku magnetnom rezonancom.

Fudbaler koji je u ovoj sezoni upisao sedamnaest nastupa u plavom dresu i postigao dva gola u narednih desetak dana trebao bi na operaciju, a Turkovića će najvjerovatnije operisati kod poznatog riječkog doktora Borisa Nemeca, koji je specijalista za ovakve povrede.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.