Nedo Turković pojačao redove Travnika

Nedo Turković pojačao redove Travnika

Novo pojačanje travničkog premijerligaša je Nedo Turković. Dosadašnji napadač SAŠK Napredka uspio je dogovoriti saradnju sa NK Travnik i pridružio se ekipi.

Nakon što nije uspio dogovoriti angažman u Austriji, gdje je jedno vrijeme bio na probi u SK Sturm Graz, Turković je odlučio prihvatiti ponudu Travnika, iako je kako sam kaže jedno vrijeme bio veoma blizu tuzlanske Slobode.

U prvom kolu Turković nije mogao nastupiti za svoju novu ekipu zbog administrativnih problema, ali već na sljedećoj utakmici, kada Travnik gostuje Olimpicu, mladi napadač bi trebao biti u zapisniku kod delegata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.