Nedved:Marchiso može biti jedan od najboljih

Legenda Juventusa hvali mladog Italijana

Nedved:Marchiso može biti jedan od najboljih

Legenda Juventusa i reprezentacije Češke, Pavel Nedved, pohvalio je mladog veznjaka Stare dame, Claudia Marchisija, istakavši kako Marchisio posjeduje potreban potencijal i da bi mogao postati jedan od najboljih veznih igrača svijeta.

"Siguran sam da će Marchisio vrlo brzo postati  jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Već sada je blizu tome, ali nedostaje mu više iskustva."

Italijanski reprezentativac je ove sezone u sjajnoj formi, a u 15 nastupa postigao je već sedam golova za Staru damu, računajući i kup, te je jedan od ključnih igrača Juventusa, koji je još uvijek bez poraza.

Na drugoj strani, Nedved je tokom igračke karijere odigrao 327 utakmica za Juventus, postigavši 65 golova, a Zlatnu loptu je osvojio 2003. godine, kao najbolji igrač Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.