Nedvedovo konačno zbogom fudbalu

Nedvedovo konačno zbogom fudbalu

Iako su mu iz Intera pružili priliku da produži igračku karijeru, Pavel Nedved je definitivno odlučio reći zbogom aktivnom igranju fudbala.

Nedved se dugo dvoumio da li prihvatiti ponudu Intera ili ne, ali kako je sam rekao, nije želio u očima navijača Juventusa postati izdajnik.

Juventus, s druge strane, nije Nedvedu ponudio još jednu sezonu u ulozi fudbalera, što bi on vjerovatno prihvatio, nego mu je ponuđena najprije uloga u administraciji kluba, koju je on glatko odbio, a onda i uloga trenera u stručnom stožeru, o čemu se za sada nije izjasnio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti