Neizvjesna budućnost Poulsena na Anfieldu

Neizvjesna budućnost Poulsena na Anfieldu

Christian Poulsen, veznjak Liverpoola, odbio je potvrditi da li će ostati na Anfieldu i sljedeće sezone.

Polusen je u redove Redsa došao prošlog ljeta iz Jventusa, potisavši trogodišnji ugovor, no još uvijek nije poznato da li će ga odraditi do kraja.

"U nogometu se nikad ne zna. Moja porodica je ovdje sretna, kao i ja također. Potpisao sam na tri godine, ali vidjet ćemo šta će se desiti na kraju sezone", rekao je danski veznjak, dodavši:

"Da li ću ostati ovisi od mnogo stvari, ali ja sam sretan u klubu. Razumljivo je da igrači koji nosi ovdje bili duže, nemaju kredit od samog početka".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.