"Neka se Sloboda vadi na drugim ekipama"

Uoči gostovanja na Tušnju Škoro poručio:

"Neka se Sloboda vadi na drugim ekipama"

Adnan Beganović

Trenutno trećeplasirana momčad Premijer lige, Sarajevo, na otvaranju proljetne sezone gostovat će u Tuzli, a najbolji igrač bordo sastava, Alen Škoro, za SportSport.ba istakao je da Sarajevo na Tušanj ide sa samo jednim ciljem, ne izgubiti.

"Pravo da vam kažem, sretan sam što konačno na red dolaze i prvenstvene utakmice. Prvo kolo u nastavku sezone donosi nam teško gostovanje u Tuzli, no mislim da trenutno imamo ekipu koja može ostati neporažena na Tušnju", rekao je Škoro za naš portal i dodao:

"Očekujem tešku utakmicu. Sloboda se nalazi u nezavidnoj situaciji i zbog toga će učiniti sve da sa dobrim rezultatom otvori proljetni dio sezone. Međutim, i nama su bodovi potrebni, pa sam mišljenja da će se Tuzlaci, ipak, morati vaditi na nekim drugim ekipama. Idemo na pobjedu, ali i bod bi nas zadovoljio".

Napadač Sarajeva zadovoljan je s obavljenim pripremama, a istakao je i da se nada da će sve momčadi u nastavku prvenstva imati fer i korektno suđenje te da neće biti nikakvih zakulisanih radnji.

"Pripreme smo obavili sjajno i doista smo potpuno spremni za sve napore koji nas očekuju u proljetnom dijelu prvenstva. Nadam se da će sve momčadi imati fer i korektno suđenje te da će se o prvaku odlučivati na terenu, a ne negdje drugo", zaključio je Škoro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije