Nekad moćni Željo danas izgleda bezidejno i pospano

Navijači ne mogu biti zadovoljni

Nekad moćni Željo danas izgleda bezidejno i pospano

Edmir Škorić

Navijači Željezničara nisu imali nimalo razloga za zadovoljstvo poslije prvih 45 minuta utakmice na Piroti.

Vjerni Manijaci opet su uz Željezničar, kao uostalom svugdje i svaki put. Nadali su se da će njihov klub na teškom gostovanju kod Travnika osvojiti makar bod, mada se od ekipe kao što je ona koju trenira Vlado Čapljić uvijek očekuje čitav plijen.

Osim što Plavi gube 2:0 na Piroti, nisu kako treba akciju napravili. Bezidejno i nemoćno izgeda donedavno moćni Željo.

Ne štimaju neke stvari u igri, Željo izgleda kao tim koji se bori za opstanak i koji uopće nema pobjednički mentalitet... Nezadovoljni navijači su zvižducima ispratili igrače u svlačionicu, ali i trenera Čapljića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Smatraju da nije bilo u redu da se otkaže saradnja Odoviću i da šansa Čapljiću. Očito ni promjena u stručnom štabu nije donijela rezultate. Ovakav Željo s obzirom na reputaciju i to da je najtrofejniji bh. klub jednostavno ne treba i ne smije da bude.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.