Nekadašnji dragulj FK Sarajevo se vraća u Premijer ligu BiH, ali ne na Koševo

Nedim Hadžić pronašao novi klub

Nekadašnji dragulj FK Sarajevo se vraća u Premijer ligu BiH, ali ne na Koševo · Saznajemo

Nekadašnji napadač FK Sarajevo Nedim Hadžić vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Hadžić je dugo godina važio za vjerovatno najvećeg talenta omladinskih kategorija u Bosni i Hercegovini. Redovno je u tim kategorijama 'rešetao' protivničke mreže i bio najbolji strijelac, a u januaru 2018. godine se odlučio otići.

U potrazi za boljom sredinom Hadžić je otišao u Portugal i potpisao za Leixoes, ali kasnije se ispostavilo da je to ipak bio pogrešan potez.

Hadžić u ovom klubu nije dobijao veliku minutažu pa je brzo raskinut ugovor i on je dugo bez kluba. Ipak, svjetlo na kraju tunela u njegovoj karijeri trebala bi ponovo biti Premijer liga BiH.

Kako SportSport.ba saznaje, on se priključio treninzima ekipe Mladost Doboj kod Kaknja i uskoro bi trebao potpisati ugovor te konkurisati za utakmice. Radi se o danas 20-godišnjem napadaču koji je u vrijeme dok je igrao za Sarajevo upisao 10 nastupa u seniorskom fudbalu pa mu svakako Premijer liga nije nepoznanica i trebao bi se brzo uklopiti.

Inače, dobre vijesti po ekipu iz Doboja kod Kaknja jesu i te da je konačno završena radna dozvola za krilnog fudbalera Matthiasa Fanima te da će on biti na raspolaganju novom treneru Ibri Rahimiću za susret protiv Čelika ovog vikenda.

Inače, ekipa Mladosti se nakon sedam odigranih kola nalazi na 10. poziciji u PL BiH sa pet osvojenih bodova.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDam
Ovog je unistila mama, glupaca!
3 0
Mirsad
Očito je momak (a naročito njegova "mama"), bio veoma neobaviješten u vezi stanja u portugalskom fudbalu - veliki broj imućnih klubova crpi talente upravo iz portugalske i španske lige i dovodi ih za (danas) "sitne" pare u svoje redove. Trebao je ići tamo gdje će igrati (makar i za džeparac), gdje će ga menadžeri i njihovi skauti primijetiti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi