Nekadašnji fudbaler Željezničara otišao na Kipar

Ima novi klub

Nekadašnji fudbaler Željezničara otišao na Kipar

Nekadašnji fudbaler Željezničara Josip Projić postao je novi igrač Ethnikosa.

Posljednjih šest mjeseci karijere ovaj srbijanski internacionalac je proveo nastupajući za Kolubaru, a s ovim klubom u međuvremenu se razišao i otišao na Kipar.

Projić je, naime, potpisao ugovor s tamošnjim prvoligašem Ethnikosom kojem će biti pojačanje pred nstavak borbe za opstanak u eliti.

"Sretan sam što nastavljam karijeru na Kipru. Vjerujem da ću opravdati očekivanja", poručio je Projić po dolasku u novu sredinu.

U našem fudbalu Projić je igrao od 2017. do 2018. godine i u tom razdoblju je za Željezničar upisao 19 nastupa uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi