Nekadašnji fudbaler Željezničara preuzeo klub iz Saudijske Arabije

Novi izazov za Miloševića

Nekadašnji fudbaler Željezničara preuzeo klub iz Saudijske Arabije

Nekadašnji fudbaler Željezničara Zvezdan Milošević trenersku karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Milošević koji je rođen 1964. godine u Sarajevu u trenerskim vodama pliva već neko vrijeme, a novi angažman pronašao je u Saudijskoj Arabiji, gdje će voditi tamošnji Najran.

Ovom klubu Milošević se obavezao na jednogodišnju vjernost, a po preuzimanju dužnosti nije skrivao zadovoljstvo, kazajući kako će vođenje kluba u Saudijskoj Arabiji predstavljati izazov za njega.

Najveći dio dosadašnje karijere Milošević je proveo u Švedskoj, gdje je imao priliku voditi šest klubova, a okušao se također još u Litvaniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Član Željezničara je svojevremeno bio od 1977. do 1985. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi