Nekadašnji predsjednik Čelika zadužen za sportsku politiku Zvijezde 09

Danas potpisao ugovor

Nekadašnji predsjednik Čelika zadužen za sportsku politiku Zvijezde 09

Sportski segment Zvijezde 09 od danas je jači za Jasmina Memiševića.

U ovoj sezoni Zvijezda 09 bilježi očajne rezultate i jedan je od glavnih kandidata za ispadanje u niži rang, međutim u klubu još nisu dignuli ruke, što se može vidjeti i iz posljednjih poteza Borisa Stanišića.

Crveno-bijeli tim nedavno su pojačali Ismat Hairlahović i Srđan Ajković, a sada je u klub doveden upravo Memišević koji je danas potpisao ugovor o preuzimanju sportskog segmenta.

Iz Zvijezde 09 je saopšteno kako će Memiševićev akcent biti na izlazak iz trenutke krize seniorskog tima, kao i na rukovođenju omladinskog pogona i jačanju svih struktura kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Učinit ću sve da pomognem Zvijezdi 09. Ovaj klub ima sjajne uslove i svi zajedno vjerujemo da ćemo izaći iz krize. Zasukat ćemo rukave, pa ćemo vidjeti sta ćemo napraviti", kazao nam je Memišević. 

Memišević nije bez iskustva. Prošle godine je imao priliku raditi kao predsjednik Čelika, u kojem je svojevremeno i igrao, a kao igrač još je nosio dresove Sarajeva, Željezničara, Rudara iz Kaknja... Upisao je i jedan nastup za reprezentaciju BiH.

Top Komentari

pacman
Doš'o ih sahranit'
3 0
Samoiskreno
Izgleda i ovaj Stanisic glupan cim ga ova seoska varalica moze prevariti, sa Bilinog Polja isutan kao ker.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti