Nekoliko fudbalera Sarajeva u fazi oporavka

Trebali bi biti spremni za početak nove sezone

Nekoliko fudbalera Sarajeva u fazi oporavka

A. Čaušević

FK Sarajevo će i u narednoj sezoni imati identične ambicije kao i u prethodnim, a to je osvajanje šampionske titule. 

Osvajač Premijer lige za posljednje dvije sezone već neko vrijeme treniru u Butmiru, a uskoro se očekuje i odigravanje prvih pripremnih utakmica.

U Bordo taboru nekoliko fudbalera je u fazi oporavka i kako sada stvari stoje trebali bi biti spremni za start nove sezone i prvo kolo na gostovanju Krupi.

Selmir Pidro je iza sebe ostavio tešku povredu koljena i trenira s prvim timom. Anel Hebibović koji je također imao tešku povredu koljena djelimično radi grupne treninge te još uvijek nije potpuno oporavljen.

Ševkija Resić i Nathan Crepalci Cruz su imali problema sa skočnim zglobom, prvi se već priključio treninzima, dok će drugi sačekati još nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Haris Handžić se žalio na povredu trbušnog zida, odradio je fizikalne terapije i uskoro će biti na raspolaganju Vinku Marinović.

Prema za sada poznatim informacijama Sarajevo bi prvu pripremnu utakmicu trebalo odigati u nedjelju i to u Visokom protiv domaće Bosne.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Samo da se Cruz oporavi prije Evropskih utakmica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi