Nekoliko klubova u problemima, Sarajevo oslabljeno na derbi u Banja Luci

Suspenzije za naredno kolo

Nekoliko klubova u problemima, Sarajevo oslabljeno na derbi u Banja Luci

E. Oštraković

Za vikend su na rasporedu utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine, a neki klubovi će biti oslabljeni zbog kartona.

Tu je na prvom mjestu ekipa Tuzla Cityja, koja u narednom kolu zbog kartona neće imati dva igrača.

Tuzla City će tako u narednu utakmicu bez Mirsada Ramića i Adnana Džafića, što će sigurno predstavljati problem za trenera ove ekipe, Nermina Bašića.

Radnik će biti lišen usluga Dejana Koraksića koji je završio prvu polusezonu, jer ima tri utakmice suspenzije za odraditi zbog crvenog kartona.

Kod Olimpika će zbog crvenog kartona utakmicu propustiti Crepaidi Da Cruz Nathan, dok Željezničar neće moći računati na Luku Juričića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će u narednom kolu biti bez Almira Bekića, a u problemu je i trener Sarajeva Vinko Marinović.

Naime, on će na derbi protiv Borca u Banja Luku bez jednog od najvažnijih igrača u veznom redu, a riječ je o Aleksandru Pejoviću koji je dobio treći žuti karton na posljednjoj utakmici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzelil
Ne znam za ostale navijace Sarajeva al meni je Pejovic katastrofa u posljednje vrijeme taman mjesto.za Sušića
6 2
Sadik82
Utakmica ko stvorena za Susica da bar poluvrijeme dobije. Da zadrzi loptu, da pravovremen pas. Ovi svakako napadaju 90% preko krila tako da ni u defanzivi ne bi trebao biti puno opterecen. Realno najveci hendikep je neigranje Oremusa jer Hebib desno ne moze nanu cuvat a kamo li Ziljkica.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi