"Nema favorita, bez obzira na žrijeb"

Treneri saglasni

"Nema favorita, bez obzira na žrijeb"

A. Beganović

Treneri finalista kupa Bosne i Hercegovine Čelika i Željezničara, Abdulah Ibraković i Amar Osim, saglasni su da današnje žrijebanje nije niti jednoj momčadi dalo prednost.

"Mislim da to ko je domaćin u prvoj utakmici ne igra nikakvu ulogu. Očekujemo prave sportske spektakle u obje utakmice i naravno našu konačnu pobjedu. Radujemo se susretima sa našim starim sportskim rivalima", rekao je za SportSport.ba menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim.

"Šanse za konačnog pobjednika su podjednake, bez obzira na današnje žrijebanje. Možda smo mi u maloj prednosti zbog toga što se revanš igra u Zenici, no to i ne mora biti tako. Radujem se ovim utakmicama i uvjeren sam da će obje momčadi pokazati zbog čega su stigle u finale najmasovnijeg takmičenja", rekao je za naš portal trener Čelika, Abdulah Ibraković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.