Nema ponuda za Ibrahimovića
Šveđanina žele, no sve je još uvijek na riječima.

Za sada je sve na riječima...

Nema ponuda za Ibrahimovića

E. Škorić

Pričalo se da će Zlatan Ibrahimović ovog ljeta napustiti milanski Inter, te pridružiti se španskom i evropskom prvaku Barceloni, no njegov menadžer Mino Raiola tvrdi da niti jedna ponuda nije upućena švedskom napadaču.

Iako se očekivalo da Zlatan Ibrahimović napusti Inter i pređe u Barcelonu ili madridski Real, koji su bili posebno zainteresovani za Šveđanina, čini se da do toga neće doći, bar ne ovog ljeta.

Naime, Mino Raiola, menadžer Ibrahimovića ističe kako još niti jedan klub nije poslao ponudu za njegovog klijenta, te da su to još uvijek riječi bez djela.

"U ovom trenutku nema ništa. Ukoliko i dođe neka ponuda za Zlatana, Inter će odlučiti", potvrdio je Raiola.

"Real Madrid i Barcelona me još nisu tražili. Ponuda, ako je poslana, nije došla do mene. Nisam čuo od predsjednika Morattija u posljednjih nekoliko dana da ima ponuda i mislim da ih nema", završio je menadžer 27-godišnjeg napadača koji će, kako sada stvari stoje, i naredne sezone boraviti na San Siru.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.