Nema ponuda za Llorisa

Lyon će čekati do ponedjeljka

Nema ponuda za Llorisa

M. Skaka

Odgovarajući na špekulacije da je Tottenham dao ponudu za Hugu Llorisa, predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas izjavio je da niko nije izrazio konkretan interes za ovog igrača.

Imajući u vidu da su oba golmana Tottenhama Brad Friedel i Carlo Cudicini na zalasku karijere i da se sve češće postavlja pitanje o pouzdanosti Heurelha Gomesa, krenule su priče da bi Andre Villas-Boas mogao dati ponudu za igrača Lyona.

25-godišnji Lloris bio je kapiten Francuske na Euru 2012 i sigurno je vrhunski golman, ali ima još tri godine ugovora sa svojim klubom. Ipak, nije isključeno da bi Lloris bio spreman na promjenu sredine.

"Nije bilo nikakvih zvaničnih ponuda za Llorisa.", rekao je Aulas za L'Equipe. "Ukoliko se ništa ne desi do ponedjeljka, on ostaje u Lyonu i svi ćemo biti sretni."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.