Nema velike gužve za ulaznicama

U Lisabonu se ne spava pred prodajnim mjestima

Nema velike gužve za ulaznicama

Ne broje se više dani. Svi zajedno počeli smo odbrojavati sate do početka revnš susreta baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između Portugala i našeg nacionalnog tima.

Rezultat iz prvog susreta ne garantuje favoriziranim Portugalcima prolaz na smotru najbolji selekcija Starog kontinenta, svjesni su toga i u portugalskoj reprezentaciji, pa već danima pozivaju navijače da im pruže bezrezervu podršku.

Stadion svjetlosti biće najvjerovatnije ispunjen do posljednjeg mjesta, no naše kolege koje se nalaze u Lisabonu javljaju nam da za ulaznicama i nije tolika jagma.

Prevelikih gužvi na prodajnim mjestima nema, a kako smo mogli saznati jedan čovjek može uzeti čak 200 ulaznica. Za rubriku vjerovali ili ne!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti